Από το 1988 σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Αυτό μπορούμε και το πετυχαίνουμε επειδή μέ την πάροδο των ετών έχουμε αποκτήσει την εμπειρία να ξεχωρίζουμε τα λειτουργικά και ασφαλή προϊόντα.

Σήμερα η ΑΘΛΗΣΗ είναι ένα ειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο της γυμναστικής. Στην ΑΘΛΗΣΗ,  εκτός από τα κλασικά όργανα γυμναστικής θα βρείτε και ειδικά προϊόντα όπως είδη Πολεμικών Τεχνών, Τραπέζια Πινγκ Πονγκ, Είδη Ρυθμικής Γυμναστικής, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τένις.


Παράλληλα η ΑΘΛΗΣΗ συνεργάζεται με ειδικούς τεχνικούς που εξασφαλίζει την άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος. Δεν ειναι τυχαίο που στα 29 χρόνια λειτουργίας μας εχουμε πουλήσει πανω απο 5.000 διαδρομους και οι πελάτες μας έχουν εξυπηρετηθεί άμεσα σε οτι έχει προκύψει.

25 χρόνια πριν ήμασταν απο τις πρώτες Ελληνικές επιχειρήσεις που δημιούργησαν web site, σήμερα παρέχουμε την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικιακό γυμναστήριο μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή του μέσα απο το ανανεωμένο μας e-shop, παρέχοντας την δυνατότητα για χιλιάδες προϊόντα και αξεσουάρ.


Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας, απο όλη την Ελλάδα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να δουν τα νέα μας προϊόντα, να παραγγείλουν όργανα γυμναστικής που τους ταιριάζουν χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα ή τη δυνατότητα της αντικαταβολής, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να επισκεφτούν το κατάστημα.

Το ανανεωμένο μας e-shop θα ενημερώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, διαθεσιμότητες και προσφορές παρέχοντας στους χρήστες του μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ:

Από το 1988 σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ:

Η ενασχόλησή μας με κάθε πελάτη ξεχωριστά, αναλύοντας τις ατομικές ανάγκες και δυνατότητές του, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται αποφεύγοντας σπατάλη χρημάτων

ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ:

Η πολυετή πείρα μας στον χώρο της άθλησης μας έχει δώσει τις κατάλληλες γνώσεις για να εισάγουμε και να διαθέτουμε καλής ποιότητας και ασφαλή προϊόντα.

ΕΓΓΥΗΣΗ:

Με κάθε αγορά σας προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για το προϊόν

SERVICE:

Παράλληλα με την εγγύηση η Άθληση συνεργάζεται με ειδικούς τεχνικούς που εξασφαλίζει την άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος είτε το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση είτε όχι

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Είναι εύκολο κανείς να πουλάει όργανα γυμναστικής σε κουτιά….τι γίνετε όμως αν λείπει κάτι μέσα από το κουτί, ή αν το προιον ειναι ελλατωματικό ή αν ακόμη η συναρμολόγηση απαιτεί ειδικά εργαλεία και γνώσεις? Η ΑΘΛΗΣΗ αναλαμβάνει να παραλάβετε το προϊόν σας έτοιμο για λειτουργία (εντός αττικής)

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Αναλαμβάνουμε την παράδοση στον χώρο σας εντός 3 ημερών απο την ημέρα παραγγελίας

ΠΟΙΚΙΛΙΑ:

Στην Άθληση θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Διαδρόμων, Πολυοργάνων, Πάγκων Γυμναστικής, Είδη Bodybuilding, Είδη Box, Όργανα Αεροβικής Άσκησης, Είδη Basket, Είδη Tenis, Είδη Ping-Pong και άλλα πολλά.

Contact

210.9601802

  • Facebook Social Icon

join us